fbpx

Legendaarne mänguarendaja ja hobim*nn Cliff Blezinski andis enda Twitteri vahendusel teada, et nii tema kui ka mehe poolt loodud stuudio Boss Key Productions teevad mängutööstusega lõpparve. Neli aastat eksisteerinud kompanii uste vahelt väljus kaks teost: suure pettumuse valmistanud LawBreakers ning battle royale žanri populaarsuse pirukat ampsata üritanud Radical Heights.

https://twitter.com/therealcliffyb/status/996092708971274245

Boss Key Productions loodi aastal 2014 endiste Epic Games töötajate Cliff Bleszinski ja Arjan Brussee poolt, viimane naases aga mullu detsembris oma kunagise tööandja juurde. Eelmise aasta septembri seisuga töötas Boss Key Productionsis 65 inimest.

Cliffy B mängutööstusega lõplikult hüvasti ei jäta, lootes kunagi veel midagi luua. Praegusel hetkel võtab ta aja siiski pikemaks perioodiks maha, et keskenduda perekonnale ja, mis kõige tähtsam, iseendale.

Radical Heightsi serverid jäävad (vähemalt lähitulevikus) avatuks.