fbpx

See, et videomäng katkematult internetiga ühenduses tahab olla, on muutnud tavaliseks nähtuseks. Mõned Ubisofti teosed, mis seda nõuavad, on näiteks massirollika sugemetega tulistamismäng The Division ning läbi tule ja vee endiselt mängitav For Honor. Käes on aeg ülimalt ambitsioonikas Beyond Good and Evil 2 sellesse nimekirja lisada.

Ubisofti lehel ilmunud lühikene küsimuste ja vastuste raport ei reeda meile palju, kuid siiski saime teada, et Beyond Good and Evil 2 põhirõhk saab olema koos sõpradega kosmosepiraatideks kehastumisel. Seda kõike on võimalik muidugi teha ka üksinda, kuid selle peale tekib küsimus, kui raske see olema saab?

Teose ilmumisaken on endiselt teadmata ja see, millistele mängumasinatele jõutakse, jääb saladuseks. Spekulatsioonid ei ennusta üllitist isegi praeguse generatsiooni konsoolidele. Teada on aga, et edaspidi jälgime seda kõike eemalt kriitilise pilguga. Ubisoft, me ju nägime, mis juhtus eelmiste teostega, mis pidevat internetiühendust vajasid… (meie kissitavad silmad on teie poole pööratud).

Allikas. Ubisoft