fbpx

Ubisoft otsustas enda üllatuspommi pisut leevendada ja avaldas uue Far Cry mängu eksistentsi enne, kui The Game Awards alata oli jõudnud. Ürituse enda ajal selgusid ka viimased detailid – Far Cry: New Dawn on otsene järg tänavu kevadel ilmunud viiendale osale, olles postapokalüptiline möllukas, kus mängija taaskord Eedeni Väravate Projekti jüngritega vastamisi astub.

Far Cry 5 lõpuhetkedel aset leidnud tuumapommi plahvatusest on möödunud 17 aastat ning varasemalt usuhullu Joseph Seedi poolt juhitud kultuse eesotsas on nüüd kaks verejanulist kaksikut. On ülimalt tõenäoline, et (taaskord) on otsustatud kasutada eelmise mänguga täpselt sama kaarti, ent visuaalselt on Hope County muidugi kõvasti muutunud.

Far Cry: New Dawn jõuab meieni 2019. aasta 15. veebruaril, platvormideks (nagu ikka) PC, PlayStation 4 ja Xbox One. Õnneks pole tegemist täishinna eest müüdava teosega…