fbpx

Dark Souls arendajate uusim mäng – Sekiro: Shadows Die Twice – on praeguste Steami andmete kohaselt platvormi enim tahetud teos.

Hiljuti lisati Steami võimalus reastada tulevaid üllitisi nende kasutajatepõhise soovinimekirja järgi. Antud momendil võib sealt peale Sekiro leida teisel kohal Resident Evil 2 uusversiooni ning kolmandal Metro Exoduse. TOP 10 hulka mahuvad ka Devil May Cry V, Total War: Three Kingdoms, BiomutantObsidiani uus rollikas The Outer WorldsSquare Enixi tulistamismäng Left Alive (millele Yoji Shinkawa on teinud taaskord ääretult ilusaid joonistusi), Studio Wildcardi piraadiseiklusmäng ATLAS (väga originaalne nimi) ning Tom Clancy’s The Division 2

Minu enda Steami soovinimekirjas on ainult Monster Hunter: World ja Valkyria Chronicles 4Mõlemad neist on tegelikult juba ammu väljas ja mul mängitud… kuid mitte arvutil! Peaks vist rohkem selle nimistu võimalust kasutama hakkama…