fbpx

Septembris avalikustas SEGA Ryu ga Gotoku stuudio oma uusima mängu, mis kannab Jaapanis pealkirja Judge Eyes. Esimest korda arendaja ajaloos teatati samal päeval, et ka lääne lokalisatsioon on üsna pea tulemas, kandes ajutist nime Project JUDGE. Nüüd sai ingliskeelne versioon kinnituse uhiuue treileriga ning teose pealkirjaks saab olema Judgment.

Judgment leiab aset samas universumis kui Yakuza seeria, kuid keskendub täiesti uutele tegelastele. Enam ei ole staariks endine Jaapani mafiooso Kazuma Kiryu, vaid hoopis eradetektiiv Takayuki Yagami. Lugu räägib sellest, kuidas ta üritab kinni nabida sarimõrvarit, kes mitte kõigest ei tapa Kamurochos yakuza liikmeid, aga varastab ka nende silmi. Kas Yagami suudab roimari tabada ning kaotada halva maine, mille ta minevikus endale sai, või langeb ka tema mõrtsuka ohvriks?

Just nagu stuudio eelmine üllitis, Fist of the North Star: Lost Paradise, tuleb ka Judgment läände nii Jaapani häälnäitlemise kui ka inglise dublaažiga. Lisaks sellele on teosel kaht tüüpi subtiitreid, üks mõeldud originaalversioonile, teine dubleeritud audiole. See viitab sellele, et lokalisatsiooniga on palju vaeva nähtud ning stsenaariumit kohandatud, et ingliskeelne jutt läheks hästi kokku tegelaste suude liikumisega. Uute häälnäitlejate seas on ka paar tuntud nime nagu näiteks Matthew Mercer, Yuri Lowenthal ning staariks on Greg Chun.

Judgment lubab olla huvitav segu detektiivitööst ja Yakuza stiilis molliandmisest ning mäng jõuab meieni tulevase aasta suvel. Jaapani versioon ilmub 13. detsembril, olles juba saanud ohtralt positiivset kajastust, mistõttu ei jõua ma seda ära oodata!