fbpx

Ryu ga Gotoku stuudiol on palju käsil – Yakuza uusversioonid, PC-versioonid ja isegi animeteemaline spin-off. Tokyo Game Show raames avalikustasid nad aga oma uusima teose, mis kannab Jaapanis nime Judge Eyes ja läänes Project JUDGE.

Mängu tegevus leiab aset samas universumis kus Yakuza, kuid keskendub uhiuutele karakteritele. Loo peategelaseks on Takayuki Yagami, kes pärast üht mõrva peab loobuma oma juristiametist. Mõned aastad hiljem tegutseb ta eradetektiivina, kes püüab välja selgitada, mis täpselt juhtus tol traagilisel õhtul, mis temalt nii paljutõotava tuleviku röövis. On draamat, intriigi ja otseloomulikult palju vägivalda!

Lisaks narratiivikesksele treilerile lasti välja ka Project JUDGE’i mängupilti tutvustav video. Kuigi struktuuri poolest lubab teos olla väga sarnane Yakuzale (tõsine põhilugu humoorikate kõrvalmissioonidega), on mängitavuses palju uut. Yagami detektiivitöö hoomab endas tagaotsitavate jälitamist, erinevatesse kohtadesse sissemurdmist, juhtlõngade otsimist ja samuti paharettidele lõuga andmist. Peategelase võitluststiil tundub olevat palju akrobaatilisem kui Yakuza tegelaste kannaga näkku löömised.

Tegemist on esimese Ryu ga Gotoku stuudio mänguga, millel avalikustati ida ja lääne ilmumiskuupäev samal ajal. See näitab, et stuudio, SEGA ja lokaliseerimistiimide vaheline koostöö on arenenud millekski väga vahetuks.

Project JUDGE jõuab Jaapanis poelettidele juba 13. detsembril, läände aga tuleval aastal!