fbpx

CES on igal aastal Las Vegases toimuv tehnikamess, kus esitletakse ja/või avalikustatakse alati nii mõndagi põnevat. Mullu saime teada palju uut ning tänavune üritus ei tohiks kehvem olla. MSI on messi raames  juba avalikustanud oma uued sülearvutid.

Eelmisel aastal tõstis MSI märkimisväärselt latti rüperaalide disaini osas – P65 Creator (ja ka mõned teised) oli muljetavaldavalt kenama disainiga kui firma vanemad mudelid.

GS75 Stealth

GS-seeria on olnud alati tuntud just oma kaalu poolest – GS65 on MSI masinatest kõige õhem ja kergem, pakkudes samal ajal ülisuurt jõudlust. GS75 on sama põhimõttega. See on silmapaistvalt õhuke, kuid sülearvutisse on peidetud nii Inteli i7 protsessor, Nvidia uusim RTX 2080 graafikakaart kui ka 17-tolline 144 Hz IPS-ekraan. Kõik see on vaid 20 mm paksusesse korpusesse mahutatud, lisaks pole ekraanil peaaegu üldse ääri. Võib väita, et tegu on ühe ilusama ja võimsama masinaga maailmas.

GE75 Raider

GE75 keskendub vähem sülearvuti kaalule ja mõõtmetele – antud masina puhul on prioriteediks jõudlus ja ehituskvaliteet. Nii CPU-d kui ka GPU-d jahutavad kaks ventilaatorit 7 soojustoruga, mida MSI nimetab Cooler Boost 5 tehnoloogiaks. Sarnaselt eelpool nimetatud GS75 mudelile on antud Inteli i7-protsessori ja RTX 2080 videokaardiga ning raskema, suurema masina puhul tegu peaaegu ääreta ekraani disainiga, mis on väga positiivne.

PS63 Modern

PS63 on mõeldud vähem mänguritele ning rohkem disaineritele ja teistele loovinimestele, kes tegelevad näiteks video- ja/või pilditöötlusega. Masin on värskeima Intel Core i7-protsessori ning GTX 1050 graafikakaardiga, millest täiesti piisab graafiliseks tööks. Rüperaali suurimateks eelisteks on faktid, et see kaalub vaid 1.6 kg ning on 16 mm paks. Võrdluseks võib tuua uusima MacBook Pro, mille paksus on 18 mm.

Lisaks rüperaalidele näitas MSI uusi lauaarvuteid, monitore ja perifeeriaseadmeid, kuid kõige huvitavam on kindlasti firma areng sülearvutite vallas. Loodame, et selline julge ja edukas areng jätkub ka tulevikus.