fbpx

Ristvõrgus mängimine on kindlasti paljude jaoks suur unistus, just seetõttu, et see annab vabama valiku ning konsooli soetamine ei ole enam sõltuvuses, millist platvormi parasjagu sõbrad omavad. Selle nimel on nüüdseks nii mõnedki suured sammud tehtud ning tänaseks päevaks saavad mängijad juba koos nautida Rocket League’i ja Fortnite’i ükskõik millisel platvormil.

Eelmainitud teostega ühineb ka Ubisofti poolt arendatav mäng Trials Rising, kuid siin on üks konks. Nimelt avalikustas kompanii, et kõnealuse teose mitmikmäng plaanitakse samuti erinevate konsoolide ja arvutite vahel mängitavaks teha, kuid seda vaid läbi liidritabeli ja kasutajate poolt tehtud kaartide. Reaalajas teise mängija vastu võistlemine jääb kahjuks igal platvormil eraldiseisvaks.

Samuti tunnistas Ubisoft, et kõik mängijate poolt valmistatud kaardid ei pruugi täielikku ristvõrgu funktsiooni saada, seda põhjusel, et Nintendo Switchi nõrgem riistvara ei pruugi suuremaid kaarte välja vedada.

Kahjuks pole taoline lähenemine just kõige ideaalsem, kuid algus seegi ja ehk on lootust, et tulevikus saavad ka Trial Risingu mängijad omavahel seadmest sõltumata mängida.

Allikas: Eurogamer

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE