fbpx

Dante on tegelane, kes on kindlasti paljude inimeste lemmikute seas – ta on äge, karismaatiline ning ülilõbus, suutes alati naljatleda, isegi kõige ohtlikumates olukordades. Seda sarmi on aidanud ellu tuua tema andekas häälnäitleja, Rueben Langdon.

Kuigi esimeses ja teises Devil May Crys oli Dante tegelaskuju natukene igavapoolsem, hingas Langdon talle uut elu sisse DMC3-s ning on samas rollis olnud sellest ajast saati. Ruebeni hääle kuulmine on üks suur põhjus, miks fännid on nii elevil tulevase viienda osa üle. Seega on kurb kuulda, et häälnäitleja oleks peaaegu elu kaotanud oma hiljutisel reisil Guatemalas.

Ruebeni sõber ja reisikaaslane Steve Copeland laadis Facebooki üles video, mis näitas nende autot pärast üht ebaõnnestunud röövmõrva katset. Ründaja oli üritanud kaasreisija ehk Langdoni ust lahti saada ning avastades, et see on lukus, avas auto pihta tule. Sõiduk sai kuus tabamust, millest enamus läksid napilt Dante häälnäitlejast mööda. Ta isegi olevat midagi tundnud ning kartis, et sai pihta, kuid tõenäoliselt oli see vaid plastikutükk uksest.

On tõesti hämmastav, et Langdon ja Copeland suutsid pääseda ilma vigastusteta. Loodame, et sündmus ei traumeerinud neid liiga palju. Rueben oli vähemalt Dantelikult naljatlev. „Mul on veel Devil May Cry pidu, kuhu pean jõudma!” ütles häälnäitleja.

Allikas: Facebook