fbpx

2018. aasta fenomen oli vaieldamatult mänguettevõtte Epic Games ja nende loodud battle royale mäng Fortnite. Kuid nagu maailm ise on pidevas liikumises, ei ole ka siin miskit kindlat. Et aga oma positsiooni kindlustada või siis tagasi võita, investeeritakse järgmised 100 miljonit dollarit erinevate 2019. hooaja e-spordi turniiride auhinnafondidesse.

Kui antud uudis kõlab veidi tuttavalt, siis täpselt sama suur summa käidi välja ka 2018. aasta turniiridele, kuid selle aasta erinevuseks on asjaolu, et suurem osa summast läheb esimest korda toimuvale Fortnite World Cupi osalejatele. Igale suurturniirile pääsejale tagatakse vähemalt 50 000$ ning võitja pangakontol olevale summale liidetakse 3 miljonit dollarit. Fortnite World Cupist saab osa võtta 200 mängijat, 100 soolo- ning 50 paarismängijat, ning see leiab aset New Yorkis 26. – 28. juulil. Turniiri kogu auhinnafondiks on 30$ miljonit dollarit.

Kui eelnevat lugedes tekkisid dollarimärgid silmade ette, tuleb hakata osa võtma kvalifikatsioonidest, mis toimuvad ajavahemikus 13. aprill kuni 16. juuni.

Kas antud uudise valguses saab ka 2019. aasta Fortnite’i aastaks?

Allikas: Techcrunch

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE