fbpx

Watch Dogs on tuntud kui häkkimisele ja küberturbele rõhuv mänguseeria, kuid iroonilisel kombel ei suuda nimetatud teos kaitsta ennast infolekete osas. Avalikkuse ette on jõudnud kõlakas, et kolmas osa jõuab meieni veel käesoleva aasta vältel.

4Chani foorumi postituse põhjal võib Watch Dogs 3 tegevus hakata toimuma avatud maailmaga Londonis, antud kõlakat on kinnitanud ka Kotaku ajakirjanik Jason Schreier. Seeria varasemad kaks osa on leidnud aset Ameerikas, vastavalt Chicagos ning San Franciscos.

Lisaks on lekkes välja toodud, et sel korral rõhutakse mängus rohkem häkkimisele kui suurejoonelisele märulile, mis oleks teemakohasem. Sellele vaatamata antakse mängijale võimalus kasutada võitluses väiksemaid tuli- ja külmrelvi. Karakterite osas jäetakse samuti sel korral vabad käed, andes kasutajale võimaluse valida nais- või meestegelase vahel.

Kuna teame, et Ubisoft ei planeeri sel aastal Assassin’s Creed seeria mänguga lagedale tulla, mistõttu oleks vägagi loogiline, et antud tühimik täidetaks Watch Dogs 3 poolt.

Allikas: SegmentNext

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE