fbpx

Virtuaalreaalsus pole Valve’i jaoks võõras element – 2015. aastal kuulutati, et kompanii paneb enda abistava õla alla HTC Vive’i valmimisele. Nüüd soovib Gabe aga koos oma sõpradega iseseisvalt VR-seadmeid valmistama hakata.

Praegusel hetkel ei ole meil firma plaanide kohta rohkem informatsiooni, kui õrritavalt kodulehelt leidub. Teame, et seade kannab nime The Valve Index, mille kohta jagatakse pisut rohkem teavet käesoleva aasta maikuus.

Seadme potentsiaalne logo.

Kõlakad Valve’i plaanidest lekkisid internetti juba mullu novembris. Nende kohaselt oli firma plaan luua peaseade, sellega kaasnevad Knuckles nime (jah, nagu sel Sonicu tegelasel) kaasnevad puldid ning – üllatus, üllatus – seadme üheks avamänguks oleks Half-Life seeriasse kuuluv teos. Jah, nüüd on täpselt õige aeg teha see nali.

2016. aastal raporteerisime, et tervelt üks kolmandik Valve’i arendajatest töötab virtuaalreaalsuse vallas. Selles valguses ei tundu tänane uudis absoluutselt üllatav.

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE