fbpx

A Hat in Time saab varsti oma teise Kickstarteris lubatud lisapaki, juba 10. mail. Kui eelmine tõi endaga kaasa hulga head muusikat ja mitmikmängu võimaluse, siis mis tuleb seekord?

Sarmika nimega Nyakuza Metro viib meie peategelase allilma, kus ta liitub kasside Yakuzaga (äkki meeldiks see Laurile). Videos näeb ka palju metrooronge, nagu nimest on aimata, mille peal tuleb palju platvormimist teha. Uuendusega lisatakse ka kleepsud, mida saab pea igale poole kleepida, kaasa arvatud ka Hat Kidi uuele relvale – pesapallikurikas.

Samuti on laienenud ka plikatirtsu garderoob, sinna on lisandunud uued värvid, riided ja mütsid. Kõige suurem lisa on aga „online party“ – netipõhine mitmikmäng, kus pole ainult üks kuni kolm lisamängijat vaid hoopis kuni viiskümmend! See võib olla päris kaootiline, kuid lõbus. Nii et kui tahate kellegiga mängida, võite mind üles otsida. Näeme metroos!