fbpx

Notre-Dame’i katedraal, Prantsusmaa üks suurimaid sümboleid, sai hiljuti tules kannatada. Renoveerimistöödesse poole miljoni euroga panustanud Ubisoft jagab veel praeguselgi hetkel tasuta ära Assassin’s Creed Unity PC-versiooni.

Tänu sellele langes Unity Steami leht arvustuspommitamise ohvriks. Sel korral polnud aga tegemist situatsiooniga, mille vastu Valve võitlema peaks hakkama – kõik arvustused olid üdini positiivsed.

„Aitäh Ubisoft ja Assassin’s Creed Unity, et andsite meile võimaluse hinnata seda, mida Notre-Dame esindas. Jumal õnnistagu Prantsusmaad!“ kirjutab üks rahuolev mängur. Teine aga kirjeldab seda, kuidas ta läbis Unity täpselt õhtu enne toda saatuslikku päeva, mil leegid kuulsa katedraali katuse alla neelasid.

Assassin’s Creed Unity on PC peal tasuta saadaval kuni 25. aprillini. Kui mäng enne seda kuupäeva enda kogusse lisada, jääb see kasutaja kontole igaveseks, mis on ainult positiivne – tõenäoliselt on tegemist ainsa viisiga, mil järgnevate aastate jooksul Notre-Dame’i ilu nautida.

Allikas: Eurogamer