fbpx

Uudis, et Borderlands 3 PC-versioon on pool aastat Epic Gamesi poe eksklusiiv, tegi suurt meelehärmi Steami lojaalsetele kasutajatele ja enda tunnete väljaelamiseks kasutati seeria eelmisi teoseid.

Ei ole esimene kord, kui Steami kasutajad väljendavad oma pahameelt just ülevaadete jaoks ette nähtud lehtedel, jagades teadlikult ja pahatahtlikult negatiivseid hinnanguid. Valve’i müügiportaalil on selleks puhuks olemas programm, mis sääraseid tulemusi ennetavalt kustutama peaks, kuid see hakkas tööle alles pärast seda, kui tuhanded inimesed olid jõudnud kaks päeva Borderlandsi pommitada. Praeguseks on antud filter teose koondhinnangust eemaldanud enam kui 4000 negatiivset hinnet, ent arvustuste lugemine on jätkuvalt võimalik.

Gearboxi seeria mängudele halbade hinnete jagamise tagamõtteks on avaldada oma arvamust Epic Gamesi suunas, varasemad Borderlandsid on lihtsalt valel ajal vales kohas. Muidugi ei puudu ka positiivsed hinnangud, kuid sõnum on sama, kutsudes rahvast konkurendi juurest mitte ostma.

Kogu selle loo moraali saab lihtsalt kokku võtta järgnevalt – kui kahe poe jagelemisest on kämmal ees… muretsege endale konsool!

Allikas: Kotaku