fbpx

Mõni nädal tagasi sai räägitud Brian Schoenemanist – EVE Online’is tuntud kui Brisc Rubal, tavaelus poliitiline lobist – kes sai mängust alalise keelu ning heideti välja „Tähtede Nõukogust“ (Council of Stellar Management või CSM), kuna olevat jaganud enda liidus olevatele liikmetele konfidentsiaalset informatsiooni. Kuigi paljude jaoks oli loo lõpp selge, tuleb välja, et korruptsioon ja poliitikud ei käi alati käsikäes.

CCP Games tunnistas, et nad eksisid ja lähtusid rohkem oletustest kui asitõenditest. Nende sõnul nad tahtsid olukorda kärmelt kontrolli alla saada, et kaitsta EVE Online’i arendajate ja Tähtede Nõukogu vahelist suhet, kuid seda tehes kiirustasid ning oluline info jäi kahe silma vahele. CCP võttis süü omaks ning vabandas. Brisc sai enda kontole ligipääsu tagasi ning arendajad lubasid vaadata üle EVE Online’i reeglistikku, et taoline olukord uuesti aset ei leiaks.

Rubal ise on loomulikult õnnelik antud olukorra üle ning tänas CCP’d selle eest, et nad eksimust tunnistasid. Sellele vaatamata on lobist otsustanud Nõukogust lahkuda, öeldes, et ta vajab natuke puhkust kõigest sellest. Samas, ta plaanib võib olla tulevikus uuesti liikmeks hakata.

Tuult tiibadesse, Brian! Loodetavasti taolised korruptsioonisüüdistused ei jõua sinuni päris elus.

Allikas: Eurogamer