fbpx

Kui vahepeal tundus, et probleemid Fallout 76 ümber on lõpuks ometi otsa saanud või vähemalt konkurentide kõrval tahaplaanile jäänud, siis nüüd on Bethesda õnnetu üllitis jälle rambivalguse kätte roninud.

Sel korral jäi kasutajatele hambusse teadaanne, et mängu poodi, kus seni on saanud päris raha eest kosmeetilisi esemeid osta, saabuvad vahendid, mis mõjutavad otseselt mängitavust. Täpsemini ilmuvad kostüümide ja muu säärase kõrvale kahte tüüpi paranduskomplektid (Repair Kit): tavalised ja täiustatud. Kui viimaseid jagatakse tasuta teatud mängusiseste saavutuste eest (näiteks loo lõpus ootava Scorchbeast Queeni alistamisel), siis esimesi saab soetada endale aatomite (teose valuuta, mida saab päris raha eest) eest.

Allesjäänud mängijad pole säärase lükkega ilmselgelt rahul. Tegemist on raha eest eelise andvate (pay to win) esemetega mängus, mille eest on juba varasemalt makstud (taoline rahateenimissüsteem on omane pigem tasuta mängudele). Tagatipuks teeb meele mõruks ka asjaolu, et Bethesda lubas teose ilmumisele eelnevates intervjuudes korduvalt, et sääraseid tempe neil kavas teha pole.

Reddit on täis erinevaid pettunud kommentaare, mis pole otseselt paranduskomplektide kui mängumehhaanika vastu, vaid laidavad nende saamisviisi. Bethesda sõnul on tegemist aga kommuuni poolt pikalt soovitud lisaga.

Kõnealust prohmakat tõenäoliselt leidliku fännisaadetisega ei premeerita

Allikas: Eurogamer