fbpx

Bethesda suurepärane (see on sarkasm) Fallout 76 on ilmumisest saati peksukoti staatuses olnud. Mängijad pääsevad kohtadesse, kuhu ei tohiks, tuumapomme ei ole ja vead, mis peaks olema parandatud, ilmuvad taas…

Sellest hoolimata ei lase arendaja pead norgu ning ei peida end avalikkuse eest. Vastupidi, enda üle osatakse naljagi visata. Neist humoorikaim keerleb Fallout 76 ühe varasema probleemi ümber. Stuudio tegevdirektor Todd Howard ise rääkis Bethesda Game Days raames rahvale ühest kentsakast intsidendist, mis leidis aset, mil kogukond oli suurem ja tujukam ning eriti muserdas rahvast erinevate esemete kaal.

Teoreetilisel tasandil ei tohiks muukimisvahendiks mõeldud juukseklamber probleemiks olla, kuid terve tasku neid täis kogudes võis üllitise toonase loogika järgi (üks virtuaalne klamber kaalus 60 korda rohkem kui päris elus) nende raskust võrrelda kasvõi tuumapommiga. Seepeale otsustas üks vägagi loominguline mängija saata Howardile karbi täis klambreid kirjakesega: „Kaalu neid“.

Nali tegi mehe tuju igatahes rõõmsaks ning sõnum jõudis kohale. See aga paneb omakorda mõtlema, et ehk peakski edaspidi stuudio suunas saatma ainult lõbusaid kirjakesi? Või siis tänutäheks pitsat.

Allikas: Kotaku