fbpx

Juba enne Resident Evil 2 poelettidele ilmumist õrritati fänne Hunki ja Tofu tagasitulekuga. Paljud inimesed said Hunki kampaania lahtilukustatud pärast põhiloo läbimängimist, kuid kahjuks jäi baretiga tofukuubik paljudel nägemata. Appi tõttab Capcom!

Nagu mainitud – 4th Survivor mängulaadi lahtilukustamiseks on tarvis põhilugu läbida nii Leoni kui ka Claire’iga. Tofu Survivor aga nõuab Hunki kampaania läbimist ning see pole nii lihtne, kui alguses tunduda võib. Umbrella parim salaagent alustab küll suure arsenaliga, kuid need leiavad kiiresti kasutust üüratute zombihordide vastu. Ei tasu aga pead longu lasta, sest nüüd on võimalik endale osta ligipääs Tofu mängulaadile ning näha, miks fännid tolle totaka lisa üle niivõrd elevil olid.

Kui aega vähe ja tofu isu suur, siis The All In-Game Rewards Unlock lisapaki saab endale soetada 5 euro eest. Tasub ka meeles pidada, et peale lihaasendaja-kuubiku on tema mängulaadis ka teised tegelased, kelle mängija peab ise, ilma Capcomi abita avastama. Edu neile, kes plaanivad seda teha!

Tundub, et nii mõnigi Raccoon City zombi plaanib inimliha kõrvale panna ning vegandieeti alustada. Äkki nad üritavad keha rannahooajaks vormi saada, just nagu Mr. X?

Allikas: Polygon