fbpx

Me kõik teame, et Resident Evil 2 on meeletult pingeline teos ning suurim stressitekitaja on mängijaid jahtiv hiiglaslik mutant Mr. X.

Mõtleme aga praegu ühest teisest õudsest olukorrast. Te istute rannas, naudite sooja ilma ja pehmet liiva jalge all, jälgides, kuidas lained vaikselt kaldale rulluvad. Siis aga astub otse teie silme ette mingi speedo trussikutes päss ning see pilt enam peast ei kao ja muule keskenduda ei saa.

RE2 on märkimisväärne selle koha pealt, et teos suudab omavahel kokku viia mitmed õudusžanri stiilid, nagu näiteks klassikaline ja kolmanda isiku vaates ellujäämisõudus. Mängijad on aga pingelisust üritanud veelgi varieeruvamaks teha ning viinud zombi-epideemia kokku eelpool kirjeldatud rannastseeniga. Selle tulemuseks on Beachboy X – modifikatsioon, kus me lõpuks näeme, mis oli mutandi mantli all.

Nagu tuleb välja, on Mr. X käinud jõusaalis ning ta tahab väga, et Leon ja Claire tema keha imetleksid. Ta on valmis üheks imeliseks suvepäevaks – Umbrella märgiga ujumispüksid ning plätud jalas ja päikeseprillid ees (mis siis, et mäng on ülimalt pime). Kuna rand on aga liiga kaugel, peab ta leppima Raccoon City politseijaoskonnaga. Ellujääjad hoidke alt, sest Umbrella uusim monstrum tuleb teid oma kehaga võluma!

Modifikatsioon on kõigile tasuta saadaval. Kellel neid tasuta lisapakke vaja on, kui sama kergelt saab Mr. X-ist teha Mr. XXX-i!

Allikas: PC Gamer

Osta Resident Evil 2 Punktid.ee lehelt!