fbpx

Hiljutine pahameel selle üle, et Borderlands 3 saab arvutil olema Epic Gamesi poe eksklusiiv on omakorda ajanud kurjaks ka Gearboxi tegevjuhi Randy Pitchfordi.

Nimelt avaldas Pitchford pahameelt Valve’i tegemata töö üle, kuna n-ö negatiivsete ülevaadetega pommitamine on tema arvates Steami arvustussüsteemi väärkasutus ning kompanii pole antud probleemi korralikult käsitlenud. Olgugi, et eelmainitud keskkonnas on pahatahtlike kommentaaride ja hinnangute jaoks olemas  programm, mis neid eemaldama peaks, ei tööta see päris nii nagu võiks, eemaldades küll negatiivse hinde, kuid jättes alles negatiivse kommentaari.

Oma Twitteri kontol võttis Pitchford kogu asja järgnevalt kokku: „ Irooniline on see, et väärkasutus on võimalik ning Steamil puudub igasugune huvi antud probleemi parandada, mis teeb mulle head meelt 2K otsuse üle ning paneb ümber mõtlema Gearbox Publishingu praeguse suhtumise antud platvormi suhtes“.

Teiste kasutajate vastusäutse, mis põhjendasid, et antud pommitamist poleks juhtunud, kui poleks sõlmitud eksklusiivsust Epic Gamesiga, nimetas Pitchford mõttetuks virisemiseks ning sulges need kiiresti.

Allikas: VG24/7