fbpx

Epic Games Store lõi käed ettevõtetega Lionsgate ja Good Sheperd Entertainment, et paisata müüki nüüdisaja märulikangelase John Wicki videomäng, ning seda muidugi eksklusiivselt nende enda poes.

John Wick Hex arendajaks on Mike Bithell, kes varasemalt loonud teosed nagu Thomas Was Alone, Volume ning Subsurface Circular. Mängus kehastad sa otseloomulikult Keanu Reeves’i, kelle juhtimisel tuleb lahendada erinevaid kiireloomulisi mõistatusi ning brutaalselt mõrvata vastaseid. Kuid igal teol on ka tagajärg, mille eest tuleb mängijal vastutada.

John Wick Hex’i on kaasatud tuntud hääleosalised Ian McShane ning Lance Reddick (John Wick filmide produtsent). Mäng omab originaalset lugu, mis omakorda ühendab terve John Wicki frantsiisi.

Mängus on sul võimalik avada uusi relvi ning nendega koos ka erinevaid taktikaid, asukohti ning Wicki ikoonilise ülikonna erinevaid variatsioone. Kuna laskemoon on piiratud, siis relvade rüüstamine erinevate ülesannete juures on vajalik, sest vaid nii saab töö tehtud.

Allikas: IGN