fbpx

Tundub, et Belgia ahjudes hakatakse midagi maitsvat küpsetama! Sealt pärit Larian Studios – arendajad, kelle käpakeste vahel valmis ka tunamullune populaarne rollimäng Divinity: Original Sin II – õrritavad meid uue projektiga.

Esialgu arvati, et Larian teeb hoogsalt tööd Divinity: Original Sin seeria järjekordse, ehk kolmanda sissekandega. Kui aga inimesed hakkasid stuudio ametliku kodulehe avaküljel leiduvat logo lähemalt uurima (selle all peame silmas veebilehe koodis sobramist) avastati, et tegemist võib olla hoopiski millegi muuga. Nimelt avastati koodist sõnapaar Baldur’s Gate ning sellele järgnes Rooma number III. Samas on logo visuaalne stiil Divinity seeriale ning tagatipuks keeldus Larian kõike eelnevat mitte kommenteerida.

Seega leiamegi end veidrast situatsioonist. Ühest küljest tundub, et üks armastatud rollimängusari teeb tagasituleku, teisalt aga võib tegemist olla vaid stuudio sisenaljaga. Tõenäoliselt rebitakse tõde päevavalgele E3 ajal, seniks aga peame leppima teadmisega, et Baldur’s Gate’i esimene osa jõuab käesoleva aasta teises pooles konsoolidele.

Allikas: PC Gamer