fbpx

Juba varasemalt oleme jaganud teiega kuulujutte, mis väidavad, et Ubisofti avatud maailmaga häkkimissimulaator Watch Dogs 3 tegevus leiab aset Londonis. Nüüd on lisandunud paar uuemat detaili loo peategelase ja ka teose ilmumisakna kohta.

Nimelt väidab värskeim leke, et Watch Dogs 3 peategelaseks saab segarassiline neiu Sarah, kes töötab küberterrorismiga võitlevas organisatsioonis. Tema ülesandeks saab sisse imbuda suurde häkkerite rühmitusse, et teha selgeks, kes on nende liider. Antud seik läheb vastuollu eelneva lekkega, mis väitis, et sarnaselt teistele viimastele Ubisofti teostele, saab mängija enda kontrollitava tegelase sugu ja välimust vabalt valida.

Samuti erineb varasemast väide, mille kohaselt ei saa seeria kolmandas osas kasutada surmavaid relvi – Sarah saab vastaseid elimineerida näiteks nuiade ja taserite abil. Sellest tulenevalt pannakse rohkem rõhku hiilimisele. Tagasituleku teeb parkuurimine, mida on pisut sujuvamaks muudetud, lisaks saab Sarah rulaga sõita ja grafitit joonistada.

Kõrvaltegevuste kohta on öeldud, et Sarah tegeleb aktiivselt ka narkokuritegevusega võitlemisega (tema vend suri üledoosi tagajärjel, mistõttu on neiul isiklik vendetta), samuti leiavad maailmas aset protestiaktsioonid, millega ta liituda… või siis neile pidurit tõmmata saab.

Tegevuspaiga kohta väidetakse, et tegemist pole tänapäevase Londoniga, vaid lähituleviku versiooniga, mis omab küberpungilikku vaibi. Kõlakate kohaselt ilmub Watch Dogs 3 käesoleva aasta novembris, ent saladuskatte kergitamine ja teose tutvustamine peaksid aset leidma juba maikuu jooksul.

Seeria eelmine sissekanne, Watch Dogs 2, ilmus 2016. aasta novembris.

Allikas: Comicbook