fbpx

Ubisofti tänavune E3 pressikonverents oli üpriski sündmustevaene ning, olgem ausad, ka pisut pettumustvalmistav. Küll aga jäid silma kaks asja: Watch Dogs 3 ning asjaolu, et 2019. aastal kuulutati välja videomäng Nintendo Wiile.

Jaapani mänguhiiu üks suurimaid edulugusid ilmus esmakordselt tervelt 13 aastat tagasi, 2006. aasta novembris. Mängumasinate tootmine lõpetati 2013. aastal, ent tundub, et see Ubisofti ei takista! Nimelt kuulutati välja järjekordne tantsumäng Just Dance 2020, mille platvormide pikas nimistus (PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia) ilutseb rõõmsalt ka üle 101 eksemplari müünud konsool.

https://www.youtube.com/watch?v=hRwU7HEHR9g

Aga selleks on ka tõenäoliselt väga hea põhjus. Üks Twitteri kasutaja pööras tähelepanu asjaolule, et tantsimine on suurepärane viis aitamaks (õnnetuse või haiguse tagajärjel) piiratud liikumisega inimestel tugevust ja lihastoonust taastada. Kuna paljud haiglad ja rehabilitatsioonikeskused olid nende seas, kes just sel eesmärgil Wii ostsid, on klientuuri piisavalt, et antud konsoolile Just Dance’i mängude vorpimist õigustada.