fbpx

Bethesda mulluse prügikastipõlengu Fallout 76 söed hõõguvad veel tänini. Algas kõik sellest, et 200 dollarit maksnud eriversioon ei sisaldanud seda, mida reklaamid lubasid – puldanist koti asemel vaatas karbi avanud inimestele vastu odav, nailonist tehtud ese.

Väidetavalt üritati kulusid kokku hoida, ent see ei takistanud Bethesdat kinnisel üritusel puldanist kotte juutuuberitele ja striimeritele jagamast. Kotisaaga oli täies hoos. Lõpuks kompanii murdus ning andis teada, et kõikide soovijate nailonpaunad vahetatakse esialgselt lubatud materjalist tehtud sekkide vastu ümber. Siiski ei toimunud see üleöö. Ootamine pidi kestma tervelt pool aastat. Vahepeal jõudis Bethesda lekitada ka oma kasutajate andmeid ning valmistada järjekordse pettumuse hirmkalli nahkjaki näol.

Nüüd oleme jõudnud ajajärku, kus puldanist kotid hakkavad Bethesda katuse alt väljuma. Twitteris anti teada, et alates järgmisest nädalast hakatakse neid välja saatma. See, kas E3 nädalale ajastatud tarne on puhas kokkusattumus või mitte, jääb igaühe enda otsustada. Küll aga jälgime huviga, mida teeb Bethesda oma pressikonverentsil, et enda viimase poole aasta pattusid lunastada…