fbpx

Fallout 76 on nagu põhjatu uudisteallikas. Homofoobsetest mängijatest kuni võimaliku kohtulooni – teos ise ning Bethesda tegutsemine pakuvad pea iga nädal midagi uut ja tobedat, mida mängumeedia kajastada saab. Hiljuti sai räägitud sellest, kuidas üllitise Power Armor Edition tõmbas fännidele (nailon)koti pähe. Mängijate viha on aga sellest ajast tunduvalt kasvanud.

Fännid, kes olid endale soetanud 200-dollarilise kollektsionääridele mõeldud eriversiooni, avastasid, et lubatud puldanist tehtud Fallouti kott oli hoopis närusest nailonist. Bethesda üritas pahameelt leevendada selgitades, et puldanist kott oleks liiga kallis ja andis kõikidele eriversiooni ostjatele piiratud koguses mängusisest raha. Firma pidi aga tõdema, et just nagu Power Armor Editioni triikimata nailonkott, olid fännide kulmud ikka kurjalt kortsus.

Hiljuti avastati, et Bethesda oli tegelikult tootnud puldanist Fallout 76 kotte, kuid andnud neid välja tasuta YouTube’i sisuloojatele. Kotid olid mänguga seotud nodi täis ning neid jaotati laiali teose privaatüritustel. Kuigi too ranits on täiesti teistsugune Power Armor Edtioni lubatud versioonist, on siiski veider, et suurfirma otsustas „ülikallist“ puldanit kasutada vaid sisuloojate jaoks, aga mitte eriversiooni ostjate tarbeks, kes arvatavasti on seeria suured fännid.

Olge aga mureta – küll Bethesda leiab veel mingi mooduse too olukord veelgi hullemaks teha. Neid lihtsalt ei koti…

Allikas: Eurogamer