fbpx

Pea 20 kuud on möödas sellest hetkest, mil Gran Turismo Sport tõi legendaarse kihutamismänguseeria viimaks PlayStation 4 mängumasinale. Nüüd on kindel, et teoses saab hakata võidu sõitma ka vihma ning libedate teedega.

Tõsi, ka hetkel on võimalik end märjal teel proovile panna, aga seda vaid ühe raja kontekstis: Northern Island Speedway. Avaldatud videos demonstreerib elukutseline virtuaalne võidusõitja Coque Lopez oma oskusi Red Bull Ringil ning masinaks Peugeot RCZ Gr.B.

Gran Turismo Sporti start oli kehvemapoolne, kuna see ilmus ilma üksikmänguta ning mitmikmängule orienteeritud teost varjutasid serveriprobleemid. Samuti lisati kiirelt mikromaksed, mis ei parandanud kuidagi suhtumist teosesse. Nüüdseks on Gran Turismo Sporti müüdud üle 8 miljoni eksemplari, mis eraldiseisvana on tubli tulemus. Kui aga võrrelda antud numbrit seeria ülejäänud osadega, pole uhkustada millegagi. Näiteks 2001. aastal ilmunud mängu Gran Turismo 3: A-Spec müüdi üle 14,89 eksemplari.

Millal täpselt saab Gran Turismo Sporti radadel vihmaste ilmadega kihutama hakata, pole veel teada. Kuna avaldatud video pole aga lihtsalt foto, vaid reaalne näide toimuvast, võib arvata, et antud küsimus saab juba lähiajal ka vastuse.

Allikas: Eurogamer