fbpx

Microsoftil on Forza ja Sony’l Gran Turismo. Kui esimene mänguseeria väljastab väga regulaarselt uusi osi, siis viimane on jäänud pidevate edasilükkamiste ahelasse.

Nüüd näib olukorral olevat lõpp, sest Gran Turismo Sport ilmub PlayStation 4 konsoolidele 17. oktoobril! Seda kaks nädalat peale konkurendi Forza Motosport 7 poelettidele jõudmist.

Gran Turismo mänguseeria viimane, järjekorras kuues osa ilmus juba 2013. aastal. Gran Turismo Sport kuulutati välja 2015. aastal Pariisi mängunädala raames ning pidi algselt ilmuma möödunud aasta 15. novembril. Seejärel määrati mängule umbkaudne ilmumisaeg „millalgi 2017. aastal“. Seeria looja ja Polyphon Digital mängustuudio president Kazunori Yamauchi ütles PlayStationi Blogis avaldatud teates, et mängu valmimine on jõudnud lõpusirgele ning lähiajal on oodata palju informatsiooni nii mängust endast, erinevatest autodest, radadest, mängulaadidest kui ka erinevatest võimalustest, mida mängija saab kasutada, et luua ise sisu. Mängul saab olema ka PlayStation VRi  tugi.

Gran Turismo Sport ilmub Ühendriikides 17. oktoobril ja Euroopas 18. oktoobril.

Allikas: PlayStation Blog