fbpx

Möödunud E3 mängumess tõi kaasa ridamisi uudiseid, mida ka Level1 veergudel kajastasime. Üheks imelikumaks neist oli tuntud striimeri Dr DisRespecti peldikukülastus, kuhu ta otsustas kaasa võtta töötavad kaamerad. Antud tegevus tõi kaasa E3 pääsmete äravõtmise ning Twitchi poolse keelu. Nüüd, vaid kaks nädalat hiljem, on ta konto tagasi.

Kui paljud arvasid, mina nende seas, et kaks nädalat keeldu on sellise tegevuse eest ilmselgelt liiga vähe, on Twitch teisel arvamusel. Asjaolu, et kaameraga kümnetele tuhandetele vaatajatele voogedastada seda, kuidas ka alaealised oma olekut kergendavad, nõuaks karmimat trahvi. Ebaausa maailma kõrval tundub, et Dr DisRespect ei pidanud samuti oma karistust märkimisväärseks ning jagas kahe nädala jooksul teemaga seonduvat huumorit, näiteks ka emotikone endast peldikus.

Antud teema sai mängumeedias ja mujalgi negatiivset kajastust, näiteks Penny Arcade võrdles juhtunut lapsporno tootmisega.

Millal Dr DisRespect oma esimese karistusjärgse striimi teeb, pole veel teada. Kõigi eelduste kohaselt saab see tänu ühe enim kajastust leidnud peldikukülastusele olema taas väga populaarne.

Allikas: Kotaku