fbpx

Hiljuti EA Play raames nägime esmakordselt Respawni stuudio nägemust sellest, milline peaks üks õige Star Warsi mäng välja nägema. Meile esitleti videot, milles teose peategelane Cal Kest jooksis seintel, vehkis valgusmõõgaga ning võitles Stormtrooperitega.

Kõik tundus üsna lineaarne ja sirgjooneline. Nüüd aga selgub, et tegelikult on asjad hoopis risti vastupidi ning Jedi Fallen Order on absoluutselt teistsugune mäng. Antud kild pärineb Twitterist, kus kasutaja edgewalker81 väidab, et tegemist on metroidvania žanrisse kuuluva mänguga. See tähendab, et liikumine on vaba ja avatud. Mängijal on oma kosmoselaev koos meeskonnaga ja teoses leiduvaid planeete saab külastada oma suva järgi. Lisaks avanevad uute võimete saamisel ka varem suletud olnud alad. Kõike seda kinnitab ka Kotaku ajakirjanik Jason Schreier, kellele jagas sarnast infot Respawni töötaja.

Star Wars Jedi: Fallen Order ilmub käesoleva aasta 15. novembril PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i peal.