fbpx

Respawn Entertainment on seni valmis vorpinud vaid kaks suurepärast üksikisikuvaates tulistamismängu, ent see ei tähenda, et stuudio poleks valmis uuteks väljakutseteks. Nende järgmine projekt, kolmanda isiku vaates märulimäng Jedi Fallen Order, põhineb „Tähesõdade“ universumil ning pakub stuudio fännidele piisavas koguses uudsust.

Esmakordselt mulluse E3 toimumisaknas välja kuulutatud teos sai esimese mängupilti tutvustava video, mis paljastab, mida me täpsemalt sel sügisel mängima hakkame. Videos lippab teose peategelane Cal Kestis ringi väikese armsa robotkaaslase BD-1 seltsis, et üheskoos murda läbi Stormtrooperite hordidest. Demovideos on Cal parasjagu wookiede koduplaneedil Kashyyykil, kus ta kohtub muuseas ka „Rogue One“ filmist tuttava tegelase Saw Gerreraga (keda kehastab jätkuvalt Forest Whitaker).

Lisaks ustavale valgusmõõgale on protagonistist jedil kasutada ka mitmeid erinevaid Jõu™ võimeid, mis lubavad tal muuseas ka vaenlaseid eemale tõugata või enda juurde rebida, samuti oskab Cal aega seisma panna. Videos kasutatakse neid oskuseid üpriski leidlikul viisil – parasjagu oma laserelvaga lasu teele saatnud Stormtrooper satub Cali ajalõksu, mille järel jedi valges rüüs kurjami enda juurde kisub ja seejärel tolle ta enda lasu ette asetab. Võite kolm korda arvata, millega antud situatsioon lõppeb.

Star Wars: Jedi Fallen Order ilmub 15. novembril PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i peal.