fbpx

Telltale Gamesi sulgemine mullu septembris tõi endaga kaasa situatsiooni, kus sajad inimesed jäid ilma tööta. Lisaks sellele jäime ilma paljudest suurepärastest videomängudest, mis oleks võinud olla. Nüüd aga hakkavad haihtuma ka need, mille Telltale oma elu ajal luua suutis.

Hiljuti andis GOG teada, et nad kavatsevad kõndida Steami jälgedes ning nii kadusidki nende digitaalsest poest kõik teosed, millel on küljes Telltale’i kaubamärk. Kui tavaliselt oma varasemalt ostetud mängu võimalik igal ajal uuesti alla laadida, siis Minecraft Story Mode’i puhul on asjad teistmoodi.

Minecrafti kodulehel hoiatati kõiki, et peale 29. juunit ei ole võimalik Minecraft: Story Mode’i esimest ja teist episoodi ühestki digitaalsest poest soetada ega ka alla laadida (poodidesse jõudnud füüsilised koopiad sisaldasid vaid esimest episoodi, ülejäänud hooaeg oli vaid allalaetav). Väga spetsiifiliselt tehti selgeks, et kui huvilistel on soov kunagi kaugemas tulevikus teostega tutvuda, peaksid nad kindlaks tegema, et kõik episoodid (ja neile loodud värskendused) asetsevad nende mängumasina kõvakettal.

Kui ma 2015. aastal kõnealuse seeria kõige esimest episoodi mängisin, vaatas mulle vastu teos, mis ei võtnud küll palju riske, ent rääkis loo, mis oli üdini südamlik. On ääretult kahju, et selle eksistents vaid meie kõvaketaste elueast sõltuma jääb…

Allikas: Minecraft