fbpx

Vahetult enne E3 algust lekkis internetti uudis, mis väitis, et Ubisoft kuulutab oma pressikonverentsil välja uhiuue mäng, mille nimeks saab Roller Champions. Leke ei valetanud – täpselt nii läkski!

Tegemist on 3-vs-3 mänguga, milles kaks tiimi võitlevad omavahel omanäolises sportmängus. On staadion, on rulluisud, on pall ning on korv. Meeskonna eesmärgiks on ringi uisutada, pall korvi toimetada ning takistada samal ajal vastaseid. Kõlab lihtne. Kas see seda ka päriselt on, selgub juba siis, kui mängule ise käed külge panna. Õnneks on see praegu vägagi tehtav!

Kuigi mäng ilmub ametlikult alles 2020. aastal, saavad PC omanikud juba praegu proovida teose demoversiooni, seda muidugi UPlay vahendusel. Test kestab kuni 14. juunini, peale mida peab küll pisut ootama, ent ehk leevendab seda teadmine, et ilmumisel mängu eest raha ei küsita.