fbpx

Videomängud Fallout New Vegas ja Pillars of Eternity loonud Obsidian Entertainment andis teada, et nende tulevane teos jõuab sel sügisel ka Nintendo platvormile.

The Outer Worlds (mitte segamini ajada suve hakul ilmunud mänguga Outer Wilds) on tähtedevaheline rollimängusugemetega tulistamismäng, mis pakub kuni 40 tunni jagu tegevust. Stuudio vanemprodutsent Matthew Singh sõnas, et teos jõuab Switchile millalgi peale seda, kui on jõudnud teistele mängumasinatele. Praeguse seisuga ilmub The Outer Worlds 25. oktoobril PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i peale.

Loodetavasti ei pea Switchi omanikud kaua ootama ning saavad Obsidiani rollikat nautida nii kompanii uue pihukonsooli Nintendo Switch Lite’i peal või pista oma mängukaardi pikendatud eluiga omava tavakonsooli sisse. Nintendo Switchi versiooni eest vastutab Virtuous stuudio, kel varasemalt vöö all L.A. Noire ja Dark Souls Remastered pordid.