fbpx

Tänavu E3 mängumessil kuulutas Ubisoft oma pressikonverentsil välja uhiuue mänguteenuse. Nagu paljud teised mänguarendajad ja -väljaandjad enne neid (eesotsas Electronic Artsiga), teatas ka Prantsuse mängugigant, et hakkab kuutasu eest pakkuma valitud palasid enda põhjatust kollektsioonist.

Umbes 15€ eest kuus saab iga superfänn ligipääsu PC-mängude kogumikule, kuhu kuuluvad kompanii parimad palad: Assassin’s Creedi seeria, Tom Clancy seeria (Rainbow Six, Ghost Recon, The Division ning too õnnetu, õnnetu Splinter Cell), Prince of Persia seeria, Raymani seeria ja paljud teised. Üldiselt on tegemist mängudega, mis meile kõigile tuttavad, täpsem nimekiri on leitav Ubisofti kodulehel.

Lisaks varasemalt ilmunud teostele saavad teenuse kasutajad 3 päeva varem ligipääsu uutele mängudele (eelkõige nende täiustatud eriversioonidele) ning garanteeritud juurdepääsu erinevatele beetatestidele. Kõik, kes teenusele koheselt sõrme annavad (loe: end kirja panevad), saavad alates 3. septembrist (teenuse alguskuupäev) kuni tolle kuu lõpuni seda tasuta proovida.

Allikas: Ubisoft