fbpx

Tänavune E3 oli kõikide hiilimismängu Splinter Cell fännide jaoks piinarikas. Nimelt otsustas Ubisoft, et ainus teos, milles seeria kangelane Sam Fisher üles astub, on näkane mobiilimäng Tom Clancy’s Elite Squad. Nüüd aga tundub, et puhumas on uued tuuled…?

Siiski ei tasu kohe suurest ja õnnest hüppama hakata. Nimelt väidab The Information, et Facebook üritab leida enda Oculuse virtuaalreaalsusseadmetele uusi ning põnevaid elamusi leida, millest üheks väidetakse olevat justnimelt Splinter Cell VR.

Lisaks sellele üritatakse soetada ka teise Ubisofti menuka sarja Assassin’s Creed virtuaalreaalsusele mõeldud versiooni. Sääraste teoreetiliste hangete taga seisab väidetavalt Facebooki tegevjuht Mark Zuckerberg isiklikult ning lepingutele allkirjadki antud. Zuckerberg loodab sellega suurendada huvi Oculuse seadmete vastu.

Möödunud aasta märtsis lekkis Amazoni kaudu asjaolu, et vähemalt teoreetilisel tasandil uus Splinter Cell eksisteerib. Kahjuks ongi too asjaolu vaid teoreetiliseks jäänudki ning Ubisofti enda töötajate õrritused pole vett kandnud. Tundub, et Leho peabki ootama jääma

Allikas: The Information