fbpx

Nintendo plaan lõpuks ometi netis mängimise eest tasu küsida polnudki niivõrd hullumeelne, kui  me alguses arvasime. Nintendo Switch Online on nüüdseks kokku kogunud üle 10 miljoni kasutaja ning tõenäoliselt ei peatu teenus sellegi numbri juures.

Nimelt näitab statistika kasutajatearvu kasvu – aprillikuus oli selleks 9,8 miljonit. Teenus jõudis meieni esmakordselt 2017. aasta septembrikuus, konsool ise aga saabus juba märtsis. See tähendab, et esimesed pool aastat oli võimalik netis mitmikmängulaade täiesti tasuta mängida (ning kui meelismänguks on Fortnite Battle Royale, saab seda teha tänaseni). Muidugi räägivad Nintendo Switch Online’i kasuks selle soodne hind 12 kuu eest tuleb välja käia kõigest 20 eurot) ning võimalus mängida mitmeid erinevaid Nintendo Entertainment System teoseid. Lisaks saab oma mängusalvestusi pilve laadida.

Loodetavasti toob kasutajate kasv endaga kaasa ka tähenduslikke uuendusi. Kompanii president Shuntaro Furukawa teatas, et nad peaksid tulevikus sääraseid teenuseid veelgi rikastama. Hoiame pöidlad pihus, et see toob endaga kaasa Super Nintendo (ning miks mitte ka N64 ja/või Gamecube’i) mängud!

Allikas: PocketGamer