fbpx

„Ma tapan te riistad! – Huh? Mida see üldsegi tähendab? Sa tapad me riistad? Ma tapan sinu riista! Kuidas see oleks, ah?“ Justnimelt säärane näeb välja dialoog ühes 2011. aasta pööraseimas tulistamismängus Bulletstorm.

Tundub, et teose looja People Can Fly stuudio ei suuda selle ja paljude teiste fantastiliste fraasidega hüvasti jätta. Paar aastat tagasi jõudis turule uuendatud graafikaga Bulletstorm: Full Clip Edition, peagi (täpsemalt augustikuus) peaks saabuma aga mängu Nintendo Switchile mõeldud versioon. Sellega aga arendajate isu ei lõppe.

Kuna mängu õigused kuuluvad täielikult neile endile, mõlgutatakse ilmselgelt mõtteid järjeosast. Täpsemalt räägitakse, kuidas on soov antud universumiga veel midagi teha, ent veel pole kindlad, mida täpselt. „Meil on vaja mõelda, kuidas audients oleks suurem kui esimese Bulletstormi puhul“, ütles People Can Cly tegevjuht Sebastian Wojciechowski.

Siiski ei tasu liiga antud uudisesse liiga entusiastlikult suhtuda. People Can Fly ning Square Enix rabavad parasjagu ühistööna sündiva märulimängu Outriders kallal. Teos peaks meieni jõudma millalgi 2020. aastal.

Allikas: Eurogamer