fbpx

Poola mängustuudio People Can Fly, kes on meieni toonud teosed nagu Painkiller, Bulletstorm ja Gears of War: Judgement, arendavad uut tulistamismängu ning nende koostööpartneriks on Square Enix. Antud info tuli välja koos teatega, et firma ise lahkneb kaheks stuudioks, millest üks on Suurbritannias, aga teine jääb kodumaale.

People Can Fly on mänge arendanud juba aastast 2004, kui nad lasid välja Painkilleri. Nende oskused jäid silma Epic Gamesile, kes antud firma 2012. aastal endale ostis ja nendega koos Bulletstormi lõi. PCF sai iseseisvaks 2015. aastal ning kõige viimane asi, millega stuudio tegeles, oli kesiseid arvustusi saanud Bulletstorm: Full Clip Edition, mis tuli välja ligi aasta tagasi. Nüüdseks on osad stuudioliikmed liikunud teistesse arendusmeeskondadesse nagu näiteks The Astronauts, kes lasid välja The Vanishing of Ethan Carteri ja tegelevad Witchfire’iga.

Firma eesotsas olev Sebastian Wojciechowski (oh, neid Poola nimesid) ütles, et ta tahaks näha PCF suurenemist. Uude riiki laienemine lubaks neil enda tiiva alla võtta mitte kõigest andekad mänguarendajad oma kodukandist, aga ka mujalt maailmast. Hetkel rohkem infot uue projekti kohta ei ole, kuid loodetavasti saab midagi sellest kuulda tulevasel E3 mängukonverentsil.

Bulletstorm oli üks ülimalt lõbus märul ning Painkiller on siiamaani üks minu kõikide aegade lemmikumaid tulistamismänge, nii et ootan suure huviga, kuidas People Can Fly meid seekord võlub. Jutt käib ikkagi ju stuudiost, kes lõid legendaarse relva, mis tulistas nii ninjade visketerasid kui ka piksenooli.

Allikas: PC Gamer