fbpx

Novembrikuu 8. päeval ilmuv Death Stranding oli gamesomile avapaugu andnud show A ja O. Igaüks ja nende vanaema teab, et Geoff Keighley ja Hideo Kojima on parimad sõbrad, seega ei tule üllatusena, et legendaarse mänguarendaja järgmine suurteos tervele õhtule punkti pani. Ning punkt oli suur ja rasvane!

Olulisimaks sai järjekordne mänguvideo, mis oli küll üürike, ent sisaldas ohtralt huvitavat. Klipp algas magava Norman Reedusega. Ärgates oli tema esimeseks tegevuseks urineerimine, millele on valikmenüüs pühendatud eraldi nupp. Pikema pissimise tagajärjel hakkas kasvama seen. Seejärel liikus Reeduse tegelane Sam mäest üles, kus kohtas ühes väikeses jaamas hologrammi. Viimasele on näo andnud ei keegi muu kui Geoff Keighley isiklikult (hääl ei kuulu talle).

Peale toda ülesannet jalutab tähelepanematu Sam otse kuristikust alla. Üllataval kombel jäävad kõik ta luud terveks, ent tema kõhu peal puhkav, ee, „Sillabeebi“ puhkeb nutma. Tutvustatakse uut mehaanikat – Sam peab hakkama enda Sillabeebit rahustama hakkama, selleks tuleb PlayStation 4 Dualshock pulti kiigutama hakkama. Potentsiaalsest PC-versioonist ei kõssatud miskit.

Veidrused ei lõppe sellega. Kojima lisas laval olles, et kui mitu inimest pissivad samasse kohta, võib tekkiv seen muutuda kasulikuks ja seda saaks isegi relvana kasutada. Samuti kinnitati, et kui mõni mängija tahab näha, kas Norman Reeduse varustus samuti mängu modelleeritud on, peab ta sellest suu puhtaks pühkima. Nimelt keerab Sam uudishimulikele inimestele selja. Tagatipuks öeldi, et Geoff Keighley ei jää ainsaks külalisesinejaks.Mine tea, ehk astub teoses üles ka Remedy Entertainmenti Sam Lake? Väisas Kojima ju alles tänavu soomlaste mängustuudiot!

Lisaks mänguvideole avaldati ka kaks erinevat karakteritreilerit, esimene neist tutvustab tegelast nimega Mama, teine on pühendatud Sillabeebile ja Guillermo del Toro poolt kehastatavale Deadmanile. Nende nimed, nagu iga 21 minuti tagant sureva Heartmani puhul, on vägagi otsekohesed.