fbpx

Ülimenuka „Dragon Ball Z“ anime põhjal loodud rollimäng, mis varem kandis kohmakat alapealkirja Game Project Z: Action RPG, on nüüdseks saanud endale nime ja värske treileri, mis annab rohkem aimu, mida teosest oodata võib.

Dragon Ball Z: Kakarot, nagu nimi vihjab, on seiklusrollikas, mis võtab luubi alla peategelase Goku, kelle sünninimeks on Kakarot. Gamescomil välja lastud video näitab, et mitte kõigest ei anna teos fännidele võimalust taaskogeda sarja legendaarsemaid hetki, aga ka seda, et antakse tähelepanu teistelegi tegelastele. Treileris näidatakse, kuidas Goku ja ta poeg Gohan koos võitlevad pea võitmatu Celli vastu.

Lahing Celliga on aga kõige kulminatsioon. Enne seda on võimalik Gokul ja ta pojal koos aega veeta, treenida enda võimeid ja isegi sõita autodega. See viimane demonstreerib, et arendajatel on vist nii mõndagi kavas, et fännidele naeratus näole tuua. Seda on kindlasti vaja, sest paljudele vanakooli „Dragon Ball Z“ fännidele võis peale seda treilerit väike pisarakegi silmanurka ilmuda. Mäng tuleb välja tuleval aastal PC, Xbox One’i ja PlayStation 4 peal.

Kes aga ei kasvanud üles „Dragon Balliga“ ja tahaks pigem midagi uuemat, siis One Punch Man: A Hero Nobody Knows sai samuti uue treileri!