fbpx

Mõni kuu tagasi avalikustati fakt, et „One Punch Man“ teeb hüppe mangast ja animest videomängude maailmasse. Paljude fännide huultel oli aga küsimus – kuidas ülimenuka sarja peategelane hakkab mängitav olema. Nüüd saime lõpuks vastuse…

Nagu nimi vihjab, räägib „One Punch Man“ Saitamast, kes on superkangelane, kelle võimeks on ükskõik kui võimas vastane mättasse lüüa kõigest ühe löögiga. Just nii funktsioneerib ta ka uues mängus, kuid asi pole nii lihtne, kui arvata võiks. Kuna Saitamal on komme võitlustele hilineda, ilmub ta alles teistele kangelastele abiks pärast mõnda aega. Seega on kõikidel teistel tegelastel vaja vaenlaste vastu üksinda hakkama saada, kuni Saitama kiilas kuppel lahinguväljale ilmub.

One Punch Man: A Hero Nobody Knows saab olema kolm-kolme vastu kaklusmäng nagu paljud muud Bandai Namco animeüllitised, olgu selleks My Hero One’s Justice või Naruto Ultimate Ninja Storm (ja miks mitte ka Naruto to Boruto: Shinobi Striker) teosed. Treileris näidati nii mõndagi, nagu näiteks asukohad ja tegelased, et fänne elevile ajada. Teos saab olema PC-l, Xbox One’il ja PlayStation 4-l. Ilmumiskuupäeva veel pole, aga treileri sõnul jõuab teos meieni „varsti“.

Kui „One Punch Man“ on veidi liiga uus sari, ilmus vanakooli animefännide rõõmuks ka värske treiler Dragon Ball Z: Kakarotile. Sellelegi tasub pilk peale heita!