fbpx

Üks maailma tuntuimaid Fortnite Battle Royale mängijaid Ninja lahkub talle niivõrd suure edu toonud platvormilt Twitch.tv ning sõlmib eksklusiivlepingu Microsofti omanduses oleva voogedastajaga Mixer.

Uudis võib tulla paljudele kui välk selgest taevast, sest oli aeg, mil Ninja (kodanikunimega Tyler Blevins) valitses Twitchi, purustades sel mitmeid rekordeid ning kaasates oma mängusessioonidesse maailmakuulsaid staare. Nüüdseks ei mahu tema tellijate hulk antud platvormil enam isegi populaarsuselt esikümnesse. Tundub, et on tõesti õige aeg edasi liikuda ja Microsofti rahakott näib selleks käiguks olevat kõige suurem motivaator.

Ninja Twitchi kanali languse taga seisab muidugi asjaolu, et ta ei striimi enam nii tihedalt kui näiteks aasta tagasi. Ajakirja Times 100 mõjukaima inimese hulka valitud staar on oma tiheda graafiku sidunud pigem erinevate ürituste ja turniiridega. Võib vaid oletada, et uus leping sisaldab mingit konkreetset hulka mänguaega, mille Ninja uuel platvormil täitma peab.

Mixer on Twitchi kõrval olnud voogedastusplatvormide vaeslapse rollis. Viimati avaldatud statistika järgi ollakse aga tõusuteel. Võrreldes eelmise kvartaliga on erinevate kanalite arv kasvanud 37%, saavutades koguarvuks 1,97 miljonit kasutajat. Samuti kasvavad nii vaatajate arv kui vaatamisaeg, samas keskmiselt on igal kanalil 10 vaatajat.

Allikas: Polygon