fbpx

Erinevate mängumasinate vahel ristvõrgus mängimine on praegu veel pigem lapsekingades, ent päevast päeva tehakse pisikesi samme arengu suunas. Sel korral saame kiidusõnu jagada battle royale teosele PlayerUnknow’s Battlegrounds.

Siiski ei küündi kunagine kuningas praeguse turuliidri Fortnite’i tasemele. PUBG-i ristvõrk jääb kahe konsooli, Xbox One’i ja PlayStation 4 vahele, mis tähendab, et PC omanikega kemplema ei saa hakata. Tegemist on mõnevõrra üllatava uudisega, kuna Sony ebalev seisukoht konsoolidevahelise mängimise teemal on ammu teada-tuntud.

Ristvõrgus mängimise võimalus jõuab esmalt teose testserverisse septembris, täisversioonid peaksid antud laienduse saama millalgi oktoobris. Samasse ajaaknasse jääb ka tänavune Call of Duty: Modern Warfare, mis samuti sarnast võimalust lubab.