fbpx

Kui lõppeva nädala üheks suurimaks uudiseks oli asjaolu, et Sony omandas lõpuks ometi peamiselt neile eksklusiivmänge vorpiva Insomniac Games stuudio, öeldi selle taustal välja üks teinegi huvitav fakt. Nimelt on Shawn Layden avatud mõttele, et mõned PlayStationi mängud võiksid jõuda ka PC peale.

Sony Interactive Studios rahvusvaheline ninamees sõnas Bloombergile antud intervjuus: „Me peame toetama PlayStationi platvormi, see on vaieldamatu. Sellest hoolimata näete tulevikus mõnda teost, mis minu stuudiote alt ilmuvad, mis võivad vajada laiema publikuni jõudmist.“

On ülimalt tõenäoline, et antud kontekst puudutab eelkõige PC-d, mitte konsooli otseseid konkurente Microsoft Xboxi ja Nintendo Switchi. Samuti ei tasu oodata, et Sony paiskab lähitulevikus arvutile oma suurimad hitid nagu Level1 Aasta Mäng 2018 tiitli võitnud God of War või eelnimetatud Insomniac Gamesi loodud Marvel’s Spider-Man. Pigem pidas mees silmas mitmikmängule üles ehitatud teoseid, nagu näiteks tänavusel gamescomil värske treileri saanud Predator: Hunting Grounds.

Allikas: Bloomberg