fbpx

Sony on astunud samme liitmaks enda omanduses olevate mängustuudiotega Level1 Aasta Mäng 2018. 6. koha saavutanud Marvel’s Spider-Man arendaja Insomniac Gamesi.

Lisaks värskeimale Ämblikmehe mängule on Insomniac Games teiste seas vastutav selliste seeriate eest nagu Ratchet & Clank ning Resistance. Nad on arendanud mänge kõikidele PlayStationi konsoolidele, lisaks ka arvutile, Xboxile ning mobiilidele.

Nende viimane mäng, Stormland, peaks ilmuma käesoleva aasta jõuluhooajal. Tegemist on virtuaalreaalsusteosega. Lisaks on töös Seedling, mis on mõeldud Magic Leap One augmenteeritud reaalsuse seadmele.

Tänu Sony omandusse jõudmisega saab Insomniac Games hakata keskenduma PlayStationi eksklusiividele ning vaadates, mille kallal arendajad viimasel ajal tööd teinud on, võib arvata, et nende koodiridadest on oodata midagi ka uuele PlayStation VR peakomplektile.

Sony omab nüüdseks üle maailma 16. mängustuudiot, nende seast leiab näiteks Santa Monica Studio (God of War seeria), Media Molecule (LittleBigPlanet, Tearaway ja Dreams), Polyphony Digital (Gran Turismo seeria), Guerrilla Games (Killzone seeria ja Horizon Zero Dawn), Bend Studio (Dayz Gone) ning loomulikult Naughty Dog, kelle teost Last of Us 2 pea kõik mängurid kannatamatult ootavad.

Allikas: VentureBeat