fbpx

Vahetult enne tänavust gamescomi hakkasid levima kuulujutud, et SEGA annab teada, millal jõuab läände Yakuza 3 HD-versioon. Just seda tegid nad IGN-i otseülekandes ning tuleb välja, et ei pea kaua ootama – teos saab olema PS4 peal mängitav juba täna!

Kõike kinnitas Twitteri vahendusel ka Yakuza seeria lokalisatsioonitiimi eestvedaja Jon Riesenbach, kes mitte kõigest ei pannud paika ilmumiskuupäevad nii 3, 4 ja 5 HD-versioonidele, aga andis lisaks teada, et veebruaris ilmuva Yakuza 5-ga lastakse välja ka füüsiline versioon kõikidest mängudest, kui keegi ei raatsi neid endale digitaalselt hankida. Seega järgmisest aastast on terve Dojima Draakoni lugu PS4 peal mängitav!

Mis veelgi üllatavam – füüsilise kogumiga tuleb kaasa karp originaalsele Yakuza 5 PS3 versioonile, mis on ainult PSN-is saadaval. Kõik, kes on algusest peale seeria mänge füüsiliselt kogunud, võivad nüüd täita selle tühimiku enda kollektsioonides. Selline austus enda fännide vastu on põhjus, miks ma armastan SEGA-t ja Ryu ga Gotoku stuudiot nii väga!

Yakuza 3 HD-versioon on saadaval PSN-is juba praegu, neljas osa jõuab meieni 29. oktoobril ja viies 11. veebruaril. Kuigi mänge ei saa eraldi osta, on kogumikul vägagi mõistlik hind. Kui need peatükid on mängimata jäänud, on nüüd parim võimalus neid kogeda parema graafika ja kaadrisagedusega ning uue, tõhusama lokalisatsioonitööga.