fbpx

Klassikaliste arkaadimängude Donkey Kong ning Pac-Man rekordipurustaja ja tšillikastme guru Billy Mitchell on tagasi uudistes! Rohkem kui aasta tagasi jõudis avalikkuse ette asjaolu, et Mitchelli püstitatud saavutused polnud omandatud nõutud arkaadimasinatega, vaid hoopis emuleeritud riistvara peal ning selle tulemusena tühistati tema rekordid. Billy aga ei lase asjal niimoodi lõppeda!

Mees on terve aasta üritanud koguda asitõendeid ning vastuväiteid, mis lükkaksid ümber nii Guinessi kui ka Twin Galaxies portaali poolt läbi viidud rekordiuuringud. Billy tegevus on kulmineerunud ähvardava kirjaga tema advokaatidelt, mille manuses on 156-leheküljeline „asitõendite kaustik“. Mitchell nõuab rekordite laekumist tagasi edetabelitesse ja kahjutasu mõlemalt ettevõttelt tema rikutud maine eest.

https://www.youtube.com/watch?v=WI6Zf_XPFdA

Kiirläbijate kommuuni liige Apollo Legend, kelle eelmine video Billy kohta tõi tema sohitegemised rambivalgusesse, tegi hea kokkuvõtte Mitchelli „asitõenditest“. Kummaline, et mehel on vaja 156 lehekülge, et end selgitada, kui ta oleks saanud kõik väited ümber lükata lihtsalt tõestades, et rekordvideotel nähtud anomaaliad on arkaadimasinal võimalikud. Selle asemel on dokument täis kummalisi pealtnägija tunnistusi, mis kinnitavad vaid seda, et Billyt nähti mängimas, mitte millist riistvara ta kasutas.

Ühed kummalisemad tunnistused pärinevad Mitchelli kahelt tehnikult. Üks, kes oli jäänud vahele ühes võltsi arkaadimasina hooldusvideos, väitis, et tegemist oli satiiriga. Teine väide on aga Carlos Pineirolt, kelle leiud aitasid Twin Galaxiesil jõuda otsuseni rekordid edetabelist maha võtta. Carlos põhjendas end öeldes, et dokumendis olev tunnistus allkirjaga ei olnud tehtud meelega. Temale öeldi, et peab allkirja andma, et lihtsalt vabastada end kohtuasjadest. Tuleb aga välja, et allkiri pandi tunnistusele, mis väidab, et Billy ei teinud sohki.

https://twitter.com/BillyPacman/status/1171900366125961217

Kohtuähvardused ei ole aga meie „rekordipurustaja“ jaoks midagi uut. Ülaloleva video loonud Apollo Legend sai ka advokaatidelt kurja kirja. Isegi Cartoon Network sai tunda Billy raevu, kuna „Regular Show“ parodeeris Mitchellit ning talle see ei meeldinud. Samuti ei olnud mehele meeltmööda asjaolu, et ta kaotas tolle kohtuistungi.

Mees lükati troonilt maha selgete asitõenditega, mis tõestasid, et tema rekordid polnud legitiimselt saavutatud. Billy Mitchell hoiab aga oma „King of Kong“ tiitlist kõigest väest kinni ja ei lase end sohitegijaks kutsuda. Billy Mitchellil on ju alati plaan…. ning tuleb välja, et plaaniks on suur hunnik kohtusüüdistusi.

Allikas: Polygon