fbpx

Sunset Overdrive, too Xbox One’i eksklusiivmäng, mille autoriks aastaid PlayStationitele teoseid vorpinud Insomniac Games, kuulub nüüd Sonyle. Aasta 2019 on tõepoolest hämmastav.

Mängu õigused kandusid üle Sonyle sel hetkel, kui kompanii ostis (lõpuks ometi) ära Insomniac Gamesi stuudio. Insomniac on olnud vastutav mitmete erinevate PlayStationil ilmunud eksklusiivmängude eest, nagu mullune Marvel’s Spider-Man, Ratchet & Clank seeria ja Resistance seeria.

Iroonilisel kombel on Sunset Overdrive’i väljaandmisõigused aga jätkuvalt Microsofti käes, mis tähendab, et kui Sony sooviks mängu enda platvormile portida… ei saa seda teha enda konkurendi loata. Olgugi, et kahe firma omavahelised suhted on varasemast tunduvalt roosilisemad, tundub Sunset Overdrive’i tulevik tume. Kahjuks või õnneks pole Sony kõnealusest teosest väga huvitatud ning väidetavalt paneb Insomniac Games ka tulevikus rõhku eelkõige Ratchet & Clank ja Spider-Mani mängudele.

Sunset Overdrive ilmus Xbox One’i peal 2014. aasta oktoobris ning siinkirjutaja arvates oli tegemist pisut üle keskmise videomänguga, mille parimateks omadusteks olid selle värviline visuaalne külg ning fantastiline liikumine avatud maailmas. Möödunud aastal jõudis see üllatuslikult ka Steami. Äkki võivad samale platvormile jõuda tulevikus ka mõned teatud PlayStationi mängud?

Allikas: Destructoid